important după transplantul de păr
Ce este important după transplantul de păr?
aprilie 11, 2019
transplantul de par eficace
Este transplantul de par eficace?
mai 25, 2019
Покажи всички

Transplantul de păr eșuat

Păr – există ceva specific despre el, iar când începem să îl pierdem, vedem o schimbare care nu ne place deloc.

Dar cum poate transplantul de păr să cadă?

Ne schimbăm când începem să pierdem părul, începem să arătăm mai în vârstă. Există proceduri avansate de transplant de păr care ajută oamenii să recupereze părul pierdut.

Transplantul de păr este o procedură care trebuie efectuată de un medic specialist cu o echipă experimentată!

Oamenii obișnuiți fără educația potrivită nu vă pot altoi părul, trebuie să fie cu un doctor, dar nu orice medic poate face și operația. Procedura necesită un înalt nivel de îndemânare, un ochi estetic, o experiență pentru a obține cele mai bune și rezultate naturale.

Transplantul de păr eșuatEșecul transplantului de păr Eflați dacă medicul se concentrează exclusiv asupra transplanturilor de păr sau face alte proceduri. Medicii care se concentrează numai pe transplantul de păr au mult mai multă experiență și cunoștințe despre altoirea părului.

Acesta este motivul pentru care există asociații speciale menite să reunească numai specialiști cu experiență medicală și cu experiență, care pot efectua transplantul de păr.

Asociația Internațională de Restaurare a Părului (ISHRS) este una dintre cele mai mari organizații profesionale. Alianța Internațională pentru Restaurarea Părului (IAHRS) funcționează pentru a informa consumatorii. Organizațiile regionale, cum ar fi FUE Europe, ABHRS, se informează și se antrenează pe scară globală.

Calitatea de membru în fiecare dintre organizațiile de transplant de păr implică câteva lucruri despre medic, printre care:

Activitate și cunoștințe bune privind transplantul de păr

Are o reputație de competență

Aceste organizații sunt garanția că nu va veni peste medic lipsit de experiență sau medic – Rogue (există oameni care pretind a fi medici), clinica tehnica cu echipe de lucru ilegal, fără a medicilor pentru a efectua operațiuni.

Două metode pentru transplant de par folosite: 1.Ekstraktsiya foliculare (FUE) și folicular 2. Transplant (FUT) – metoda de bandă. Calitatea transplantului de par depinde în primul rând de aptitudinile și experiența medicului și a echipei cu care lucrează.

Tehnica FUT întotdeauna lasă o cicatrice vizibilă pe spatele scalpului și deformează părul. Procedura implică îndepărtarea pielii din partea din spate a capului, apoi tăierea în grefe, care apoi transplante acolo unde este necesar. Separat, atunci va exista durere de la incizie și recuperare mai lungă.

Motivele pentru care unii oameni fac transplantul de par FUT este durata mai scurta si nu poate rade tot capul. Dar cicatricile au nevoie adesea de o corecție. Mai rău, părul grefat poate fi evident și va avea nevoie ulterior de o corecție.

Medicii și echipele lor pot produce par cu aspect natural, care îmbină cu originalul, folosind cele mai bune tehnici pentru altoire parului prin extragerea unitate foliculara sau FUE.

Aceasta este cea mai bună modalitate de a recupera părul pierdut.

În FUE, unitățile foliculare individuale (grefe) sunt extrase direct din scalp și apoi plasate acolo unde este necesar. În general, altoirea FUE durează mai mult, trebuie să fii gata să stai mai mult. Dar rezultatul merită atunci când sunteți în mâini calificate și sigure.

Transplantul de păr eșuatModelul de creștere a părului nu este, în general, deformat, deoarece locul de extracție este difuz. Parul grefat rămâne neobservat, chiar și tehnica FUE este utilizată pentru corectarea cicatricilor vechi și corectarea transplanturilor de păr care nu au reușit.

Failed altoire kosaPri grefare foliculii de par sanatoase din zona donatoare sunt transplantate în zona de calvitie ca zona donatoare este partea din spate a capului, deoarece nu par este rezistent genetic la calvitie și are textura necesară pentru a face rezultatul final în mod natural.

Când cineva decide să altoce părul, nu ia o decizie simplă, deoarece are informații diferite și este important să alegeți locul potrivit pentru dvs. Acest lucru este în cazul în care onestitatea și competența medicului să aibă loc pentru ca transplantul de par nu este doar transporta mecanic operația, dar, de asemenea, intelegerea nevoilor pacientului. În funcție de, dar în cele mai multe cazuri se poate încheia o singură dată, dar sunt momente când trebuie să te întorci pentru oa doua sesiune.

Altoirea păr – acest lucru este legat de estetica prea, pentru că în cazul în care rezultatul nu este corectă, atunci întreaga procedură eșuează, și, uneori, este foarte greu de corectat. În ultimii ani, procedura a devenit disponibilă, dar există cazuri, în special în Turcia, în cazul în care așa-numitele clinici tehnice (medicii nu funcționează, echipe numai) prețul este atât de scăzut, este de fapt amuzant. Deja în Bulgaria există clinici care angajează astfel de echipe și oferă altoi de calitate scăzută la prețuri mai mici.

Dar în astfel de clinici tehnice, din păcate, rezultatele nu sunt bune și mulți dintre pacienți dezvoltă în cele din urmă infecții, creștere necorespunzătoare, cicatrizare, infecție cu sânge

(datorită igienei scăzute, sterilizării).

Nu trebuie uitat că este vorba despre intervenții chirurgicale de sânge, se utilizează anestezie și, în nici un caz, nu se poate face fără un medic.

Rezultatul altoirii părului îți va schimba viața.

Întrebări pe care trebuie să le întrebați înainte de a vă face treaba:

Cine este medicul care va efectua operația sau întreaga operație va fi făcută doar de o echipă?

Medicul are documentele necesare pentru transplantul de păr?

Câți ani de operațiuni?

Va fi posibil să vorbim cu un fost pacient?

Aceasta este o procedură foarte delicată și specifică și nu poate fi făcută fără un medic.

Îndepărtarea părului necesită practică, disciplină, cunoștințe estetice și abilități. Transplantul de par la locul nepotrivit va costa foarte scump.

Este greu să corectezi transplanturile de păr, iar uneori problema rămâne constantă.

Un bărbat decide să-și alunge parul pentru unicul scop de a nu baldeze și sperând să arate mai tânăr.

Cu toate acestea, transplanturile de păr, uneori, fără succes pot cauza probleme. Când aveți nevoie pentru a repara transplant de rău a întâmpinat multe probleme, dar uneori situația este atât de rău încât chiar și cel mai bun medic poate să nu fie în măsură pentru a rezolva problema.

Transplantul de păr eșuatPersoanele care nu au reușit altoire păr, supărat și neîncrezători, deci trebuie să aibă așteptări clare ca medicul se confruntă cu o serie de provocări și nu pot face minuni.

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți cont atunci când alegeți să faceți transplanturi de păr.

Eșecul transplantului de păr Dacă suferiți o intervenție chirurgicală cu un medic și o echipă experimentată, posibilitatea complicațiilor care rezultă din procedură este minimă și există medicamente care trebuie controlate. Dar, dacă aveți o intervenție chirurgicală, fără un medic și fără experiența necesară, șansele de eroare sunt mari și va plăti apoi scump pentru ea, în caz de urgență nimeni nu pentru a ajuta sau de a lua măsurile corespunzătoare. Prin urmare, selectați cu atenție medicul și clinica pentru a îndeplini standardele.

Aceasta devine repede pierderea părului mitic, deoarece prin transplantul de păr cu medicul și echipa potrivită, rezultatele vor arăta natural și vă veți putea recâștiga încrederea.

Dacă sunteți interesat de grefare a parului fara complicatii si pentru a preveni eșecul grefei de păr pentru a alege cu înțelepciune în cazul în care au supus unei interventii chirurgicale – selectați clinica de doctorat în care medicul efectuat echipa de operațiuni are necesară experiența, calificarea și certificatele pentru grefare de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *