Transplantul de par – este o decizie permanentă pentru căderea părului?

De ce nu poți fi potrivit pentru implant de păr?
aprilie 10, 2019
Factorii de transplant de păr
aprilie 11, 2019
Покажи всички

Transplantul de par – este o decizie permanentă pentru căderea părului?

Potrivit principalelor academii de dermatologie din lume, cea mai frecventă cauză a pierderii părului este înrăutățirea părului sau mâncarea.
Male chelie sau alopecia androgenice poate duce la scăderea stimei de sine și a depresiei.
Chiar daca este o persoana sanatoasa, varsta, hormonii si genetica pot provoca caderea parului.

De ce caderea parului afecteaza atat de multi barbati?

În zilele noastre părul este legat de atractivitatea, tineretul și sănătatea. Coafura este modul în care o persoană se identifică și se simte atractivă. Pentru unele chelie de viață poate fi dificilă.

Transplantul de par este o opțiune de combatere a căderii păruluiCăderea părului poate fi tratată și poate fi oprită.
Bărbații care sunt afectați de pierderea mai mare a părului sunt mai puțin mulțumiți de aspectul lor.
Transplantul de par este una dintre cele mai bune opțiuni.

Primul transplant de păr a fost făcut de Dr. Norman Orentreich în 1952. Dar rezultatele cosmetice nu arătau din punct de vedere estetic. În 1995, transplantul de unități foliculare a fost introdus de Dr. Robert M. Bernstein și Dr. William Rasman, cu rezultate mai naturale.

Transplantul de par – este o decizie permanentă pentru căderea părului

Transplantul de par este o opțiune de combatere a căderii părului, dar nu ați considerat-o bine și ce opțiuni să faceți?

Iată câteva motive pentru care transplantul de păr poate fi potrivit pentru dvs.:
Rezultatul natural.
Datorită tehnicilor cele mai recente și profesionalismului medicului care va efectua operația chirurgicală, sunt furnizate rezultate naturale ale mai multor pacienți ca păr natural.

Rezultat permanent.
Transplantul de păr oferă un efect de durată și are un procent ridicat de succes în cele care sunt potrivite pentru transplantul de păr.

Perioadă scurtă de recuperare.
Perioada de recuperare și timpul de revenire la stilul de viață zilnic sunt considerabil scurte.

Creșterea stimei de sine.
La persoanele mai tinere care suferă de căderea părului, acestea pot avea o diminuare a stimei de sine. Procedura de transplant de păr poate ajuta la creșterea stimei de sine și a încrederii.

Căderea părului este o problemă obișnuită care poate afecta orice grup de vârstă. Se poate alege între diferite tratamente, așa cum recomandă medicul.
Se întreabă să se decidă între o operație sau o procedură non-chirurgicală și ambele au caracteristicile lor. Dar dacă este vorba despre o procedură chirurgicală sau o intervenție chirurgicală, obiectivul principal este atingerea rezultatelor dorite.
Când tratamentul conservator nu funcționează, atunci transplantul de păr se întâmplă.

Transplantul de par este o opțiune de combatere a căderii păruluiOperația de transplant de păr este pentru restaurarea părului la bărbați și femei. Procedura de restaurare a părului se realizează prin transplantul donatorilor din zona donatorului în zona de păr lipsă. Grefele pot fi extrase utilizând două metode – Fue (extracția foliculară) și Fut.

Transplantul de par – Există o soluție permanentă pentru căderea părului Când vine vorba de metoda Fue, există o recuperare mai rapidă, nu suturi vizibile, o procedură relativ nedureroasă.
Micro-instrumente speciale sunt utilizate pentru extracție.

În procedura Fut, medicul taie banda de scalp din zona donatorului și selectează grefele individuale. Veți avea o linie vizibilă și o senzație de strângere în partea din spate a capului.

Nu toată lumea poate fi un bun candidat pentru transplantul de păr. Trebuie să aveți așteptări realiste înainte de a continua.

Toată lumea are o anumită cantitate de păr donator care poate fi utilizată pentru altoire și diverse zone problematice.

Cei mai buni candidați pentru transplantul de păr

Aceștia sunt bărbații care și-au pierdut părul din cauza unei eșarfe de tip masculin care are așteptări realiste și înțelege că pierderea părului din restul părului poate progresa. Unii bărbați sunt prescrise medicamente și suplimente după intervenție chirurgicală pentru a-și păstra părul.
Potrivit pentru transplantul de păr sunt bărbații care sunt interesați de transplantul de păr pentru a-și îmbunătăți aspectul, bărbați care au fost cheli de ani de zile.
De asemenea, bărbații și femeile care au pierderea părului cauzată de traume sau arsuri și care au pierdut părul datorită altor proceduri cosmetice.

Este transplantul de păr o soluție permanentă pentru căderea părului?
Îndreptarea parului este permanentă dacă se face pe scalp fără o boală disponibilă și dacă pacientul nu suferă de alte boli care cauzează căderea părului. Zona donatorului este rezistentă la dihidrotestosteron, care este responsabil pentru pierderea părului. Odată ce părul este altoit, acesta rămâne în același loc pentru restul vieții.

Care va fi beneficiul transplanturilor de par?

Beneficiile unei astfel de proceduri sunt:
Păr natural
Rezultatul pe viață (dacă altoirea se face de către profesioniști și medici cu experiență)
Efectul bun și investiția (pacientul trebuie să urmeze toate sfaturile postoperatorie oferite de medic pentru a asigura rezultate bune).

Medicul potrivit și bun, certificat prin transplantul de păr, este cea mai bună soluție care vă poate ajuta să obțineți rezultatul intervenției chirurgicale dorite și poate fi realizată în funcție de particularitățile individului tu. Ce trebuie să faceți – consultați medicul potrivit, urmați instrucțiunile imediat după intervenție chirurgicală și îngrijiți bine părul și scalpul altoit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *