Transplantul de păr din corp
Transplantul de păr din corp
aprilie 10, 2019
De ce nu poți fi potrivit pentru implant de păr?
aprilie 10, 2019
Покажи всички

Transplant de păr la femei

Transplant de păr la femei

Probabil vă întrebați dacă pierderea părului de către femei este o problemă obișnuită?

Statisticile arată că problema caderii parului nu este rară pentru femei.

Care este cantitatea normală de păr pentru femei să cadă?

În medie, o persoană pierde 50 până la 100 de păr pe zi. Observi că pierderea parului este mai mult decât normal, de exemplu, dacă părul cade în cantități mai mari pe pernă dimineața sau în timpul dușului.
Una dintre principalele cauze ale caderii parului la femei este pierderea parului feminin moștenit, cunoscut sub numele de alopecie androgenetică.
Alte cauze care duc la caderea parului la femei sunt stresul, prezenta unor boli, stres, diete stricte restrictive. În timpul sarcinii, probleme tiroidiene sau alte modificări hormonale, poate să apară căderea părului.

Transplant de păr la femeiDe-a lungul vieții femeii, pierderea parului poate fi cauzată de fluctuațiile nivelurilor hormonale (de exemplu, așa cum am menționat după sarcină, părul se reîntoarce la starea lui puțin mai pre-sarcină), menopauza etc.
Cu toate acestea, în pierderea părului androgenic, condiția este genetică și ireversibilă. Există cazuri de subțiere a părului sau aspectul de pete baldachin care sunt temporare, iar părul are nevoie de cosmetice speciale pentru a restabili părul. Când pierderea părului este pentru transplantul permanent de păr este una dintre puținele opțiuni disponibile și este adesea cea mai bună.

La pierderea ereditară a părului, femeile au o sensibilitate la dihidrotestosteronul (DHT). Odată ce această stare genetică devine activă, DHT este asociat cu foliculii de păr susceptibili localizați în jurul scalpului, în față și în lateral.
Aceasta este o stare constantă care se înrăutățește treptat în timp dacă nu există intervenție în timp util. Împreună cu subțierea părului și reducerea volumului, scalpul din partea superioară devine vizibil.
Uneori, pierderea crescută a părului, care durează câteva luni, poate indica prezența unei afecțiuni numită efluviu de teflon. Această condiție este cel mai adesea cauzată de stres – fizic sau emoțional, iar în predispoziția genetică poate agrava pierderea existentă a părului.
Este important să luați măsuri în timp util și să vizitați un medic specialist pentru a obține sfaturi și ajutor profesionist. Este posibil să vi se administreze spray sau medicamente spray împreună cu produse de creștere a părului.
Faptul că scalpul începe să perceapă partea superioară a capului se presupune a fi o problemă genetică, dar este important să se clarifice dacă există alte probleme care duc la pierderea părului. După ce se procedează astfel, medicul va selecta tratamentul adecvat.

Transplant de păr la femei

Este normal ca o femeie să se simtă rău într-o pierdere semnificativă a părului?
Deoarece apariția noastră a fost întotdeauna importantă atunci când o femeie suferă de pierderea părului, aceasta poate afecta stima de sine, se simte neatractiv și așa mai departe.

Un fapt interesant dintr-un studiu este că, pe lângă faptul că au o relație clară, persoanele cu anumite tipuri de alopecie autoimună pot fi mai predispuse la dezvoltarea bolii tiroidiene.

Trebuie să vă întrebați ce este boala autoimună?

Sistemul imunitar protejează corpul uman de boli și infecții. Când apar probleme cu funcționarea normală a sistemului imunitar, o activitate redusă sau crescută, pot apărea probleme de sănătate.
Atunci când există o activitate scăzută a sistemului imunitar, acesta reduce capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor.
Când avem hiperactivitate, pot apărea boli autoimune, dar încă nu știm cum se întâmplă acest lucru. Corpul începe să atace propriile celule în cazul alopecielor areata – foliculii de păr.
Formele ușoare și moderate de alopecie areata, care provoacă pete scalpului numai pe scalp, au opțiuni de tratament. Deși tratamentul pentru alopecia totală este scăzut, se dezvoltă noi terapii.

Transplant de păr la femeiTratamentul pierderii parului la femei cu planuri personalizate de tratament poate duce la rezultate încurajatoare.
Anumite sprayuri, loțiuni, medicamente pot fi aplicate.
Transplantul de păr poate fi o opțiune utilă pentru femei în cazurile de traumă, păr rar sau parul ridicat.
În cazul rănilor în care foliculii sunt deteriorați sau distruși de inflamație, dacă este posibil ca procedura să fie decisă de către medic.

Este posibil transplantul de păr pentru femei?

Părul poate fi transplantat femeilor, dar procedura este ușor diferită și mai complexă decât bărbații și, probabil, acesta este motivul pentru care procedura este mai cunoscută de bărbați.
Indiferent dacă altoirea se poate face depinde de tipul de cadere a părului femeii, operația va fi o opțiune bună și ce succes va avea. Motivul pentru care este popular printre bărbați este că pierderea moștenită a părului, alopecia androgenă, se manifestă diferit în cazurile de chelie de sex masculin, comparativ cu femeile.
La bărbați și femei această condiție provoacă înrăutățirea părului, care afectează numai partea superioară a capului, dar la bărbați există subțierea în multe zone diferite

, pe coroană, în față și în timp ce pierderea părului continuă, acest lucru poate duce la pierderea părului.
Femeile se confruntă cu o descărcare generală care apare în partea de sus a capului și pe partea din față și rareori cauzează chelie. Femeile au mai multe șanse de a observa semnele de cadere a părului și părul rar, de exemplu, atunci când sunt legate într-o coadă, subțierea pe față și pe lateral.

Bărbații sunt supuși transplanturilor de păr pentru a restabili zonele coroanei sau liniei părului, iar foliculii sunt luați din gât sau din capul capului, cunoscut sub numele de “donator”. Acestea sunt apoi transplantate pentru a completa zonele cu părul pierdut.
Pentru femele, deoarece zonele cu păr subțiri pot fi mai extinse, poate fi necesar să se ia o cantitate mai mare de foliculi donatori pentru a umple zonele cu părul pierdut. Când zona de acoperire este mai mare, veți avea nevoie de o cantitate mai mare de grefe, iar operația va dura mai mult.

Transplant de păr la femei

Cum poate fi efectuată transplantul de păr pe femei?
După consultarea unui medic, în absența unor condiții contraindicate pentru intervenții chirurgicale și după evaluarea stării scalpului, se determină dacă operația de transplant de păr este adecvată. Durata unei astfel de proceduri durează de obicei aproximativ 5-9 ore. Transplantul de par cu tehnica fue, grefele foliculare individuale sunt colectate direct din partea donatorului. Descărcarea se face direct de pe scalp. Grefa este apoi grefată intruziv în zona de cadere a părului. Apoi partea din cap unde sunt luate grefele este bandajată și operația este finalizată. După ce se scoate bandajul, părul se spală bine. Acestea vă vor oferi instrucțiuni privind îngrijirea și ce să utilizați pentru recuperare. Apoi, veți aștepta ca noul păr să crească, ceea ce durează luni.

Transplantul de par poate avea limitari pentru femei din cauza diferentei de cadere a parului la femei si barbati, caderea parului apare diferit pentru fiecare sex. La bărbați, chelie este mai gravă, poate duce la moartea foliculului de păr, care, de fapt, nu se pretează la nici un tratament. La femei, acest lucru nu poate fi cazul, ceea ce înseamnă că tratamentul pierderii părului depinde desigur de forma sa și cauza poate avea rezultate. Este posibil să se recomande medierea atât înainte, cât și după intervenția chirurgicală, ca parte a îngrijirii continue de a păstra rezultatele și de a împiedica părul înconjurător să înconjoară părul altoit, aceasta este o opțiune care ar trebui mai întâi să fie investigată.

Transplant de păr la femeiCăderea părului la femei sau părul rar la femei reprezintă o problemă tot mai mare la vârste diferite.
Statisticile arată că procentul femeilor cu vârsta sub 50 de ani cu o anumită formă de pierdere a părului a crescut cu aproximativ 30% în ultimii zece ani, iar femeile în vârstă de 25 de ani pot fi, de asemenea, afectate. Femeile tind să aibă o subțiere difuză, în general părul începe să devină mai subțire pe toată durata scalpului și nu pare să fie în mod necesar zone pleurale.

În unele condiții de cadere a părului, femeile sunt, de asemenea, forțate să poarte peruci. În zilele noastre, însă, sunt oferite mai multe oportunități de combatere a căderii părului, care pot fi implementate și care pot conduce la rezultate naturale și permanente. Transplantul de femei, de asemenea, câștigă popularitate nu numai la bărbați și multe femei se întorc tot mai mult la acest tip de procedură permanentă de restaurare a părului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *