Terapia PRP și Implant de păr

Ce are efect asupra implant de păr
Ce are efect asupra implant de păr?
aprilie 7, 2019
Avantajele metodei de implant de păr Fue
Care sunt avantajele metodei de implant de păr Fue?
aprilie 7, 2019
Покажи всички

Terapia PRP și Implant de păr

Pentru tratamentul PRP

Terapia PRP este o plasmă bogată în trombocite.
Vindecarea rănilor are loc procese care se suprapun succesive și necesită finalizarea coordonată a diferitelor activități celulare. Fiecare pas în procesul este controlat de mai multe niveluri diferite de factor de creștere. Factorii de creștere sunt motoarele care stimulează vindecarea ranilor. Trombocitele eliberează cantități mari de factor de creștere. Trombocitele sunt implicate in vindecarea ranilor naturale bazate pe numerele lor în sânge circulant. Acest lucru îmbunătățește suplimentar vindecarea rănilor datorită concentrației sale, cum ar fi plasma bogată în trombocite (PRP).
Terapia PRP și Implant de părPRP este concentrația de trombocite umane într-un volum mic de plasmă. PRP a fost preparat din sângele propriu al subiectului după tratament într-o centrifugă automată. centrifuga Handheld sfătuiți să nu numai din cauza potențialului lor de contaminare, dar, de asemenea, datorită eficacității lor reduse în recuperarea de trombocite, în comparație cu dispozitivele automate. În 2007, FDA a aprobat utilizarea de centrifuge automate pentru a face factori de creștere pentru a fi utilizat în cazul ulcerelor cronice la pacienții diabetici.

Există mai multe rapoarte care indică faptul că conținutul de factori de creștere în PRP poate varia foarte mult, în funcție de sistemul automatizat.

Plazmoterapiyata folosit în trecut în chirurgie plastică, chirurgie dentară, chirurgie generala, neurochirurgie, ortopedie pentru a reduce sangerarea, umflarea, a preveni infectiile si accelera vindecarea ranilor. PRP a fost eficace în diferite tipuri de răni și infecții.

Terapia PRP și implantde păr

Terapia cu plasmă după implantde păr
Sa constatat că factorii de creștere joacă un rol-cheie în vindecarea rănilor și revascularizare coloanelor după altoire de păr.
preparate injectabile PRP poate fi utilizat după implantde păr.
Nu numai că PRP ajută răni și cicatrici în tratamentul, dar
stimulează creșterea părului sănătos. Pacienții care beneficiază de un tratament de întreținere cu injecții PRP pentru a accelera de recuperare și rezultate.

Deoarece terapia stimulează creșterea celulelor multi medici care se ocupă cu PRPimplantde par studiat ca o soluție injectabilă pentru pierderea parului. Deși „independent“ Rezultatele de injectare PRP sunt variate și oarecum contradictorii, a observat ceva interesant: în timp ce PRP nu poate fi pe deplin eficace in pierderea parului, dar pot fi eficiente înimplantde par.
Deoarece PRP conține plasma sanguină naturală a factorilor de creștere necesari organismului și pentru foliculii de par sanatoase, aceasta poate duce la o stare mai bună, și grefe mai sănătoase.
Din moment ce nu are efecte secundare și este o procedură sigură, mulți medici folosi pentru a sprijini rezultatul altoire părului.
Deși utilizarea de plasmă, trombocite altoire parul este inca un lucru nou, dovezile până acum arată că acesta poate juca un rol important în promovarea creșterii sănătoase și grefe de recuperare mai rapidă.

Contraindicații pentru terapia PRP:

cancer
sepsis
Tulburare metabolică
Afecțiuni hepatice cronice
Infecții acute și cronice
trombocitopenie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *