Metode de implant de păr – adevăruri și iluzii

Efectul secundar al Implant de păr
Efecte secundare ale Implant de păr
februarie 18, 2019
implant de par pret turcia
Care este costul unui implant de păr?
aprilie 7, 2019
Покажи всички

Metode de implant de păr – adevăruri și iluzii

Metode de implant de păr

Ce metodă este cea mai bună pentru implant de păr? Care este cea mai nouă metodă pentru implant de păr?

În zilele noastre, cea mai faimoasă și cea mai avansată metodă de transplant de păr din lume este FUE (extragerea unității foliculare).
Metode de implant de părAceasta este o metodă fără sudură, care nu implică otstranyavanena o parte a scalpului regiunii occipitale și nu necesită sutură și nu lasă nici o linie de cicatrice în fragmentul donor occipital. Grafting prin metoda FUE face posibil în viitor, pentru a face hairstyles cu păr scurt sau lung.
Metoda Fue poate fi manuală sau automată.

Principalele avantaje ale metodei Fue
Metode de transplant de păr.
Astăzi, această tehnică este folosită cu succes în multe clinici, de către mulți medici din întreaga lume. Într-o singură operație, chirurgii pot transplanta până la 4000 de grefe, i. E. până la 16000 fire de păr. Esența acestei tehnici este redistribuirea rezistenței genetice la foliculii de păr pentru pierderea părului în zonele predispuse la baldachinare. Recuperarea grefelor oferă un rezultat foarte bun – este imposibil din punct de vedere vizual să se stabilească dacă a fost efectuat sau nu un transplant.

Interferențe minime.
Metoda FUE se caracterizează printr-un traumatism scăzut care o deosebește de cea a celeilalte tehnologii de transplant FUT în care este suturat scalpul.
Extracția grefelor se face cu ajutorul unui dispozitiv cu diametrul de 0,6 mm – 1,00 mm.
Întreaga procedură este nedureroasă și este suficientă pentru a elimina durerea după întreruperea anesteziei pentru a utiliza analgezice. Pierderea sângelui este nesemnificativă, deoarece zonele tratate au răni mici.

Perioada relativ ușoară postoperatorie.
Perioada de tratament este scurtă. Este nevoie de 7-10 zile.
În același timp, se obține o recuperare completă a creșterii părului, care, desigur, are un efect benefic asupra procesului de vindecare. După intervenția chirurgicală, pacientul nu are nevoie de un tratament constant. El poate vizita dacă dorește din când în când medicul să-l controleze fără a schimba modul obișnuit de viață.

Un număr mic de contraindicații.
Performanța acestei operații poate fi limitată de mai mulți factori: păr insuficient în partea din spate a capului; așteptările ireale ale pacientului, alergia la anestezice locale; boli cronice (hipertensiune, diabet, probleme cardiace etc.); scalp bolile, probleme hormonale. Dacă nu se observă obstacolele de mai sus, în același timp cu intervenția chirurgicală, toate procesele corporale afectate sunt corectate.

Închiderea cicatricilor și corecțiile operațiilor eșuate.
Datorită aplicării eficiente a metodei FUE, rezultatele unui transplant fără succes pot fi corectate. În plus, metoda poate fi utilizată pentru a curăța cicatricile după altoirea FUT, de exemplu.
Compararea tehnicilor de altoire FUE și FUT

Grefarea de păr prin metoda Strip (FUT) include forfecare și de a face parte a scalpului (cu o lungime de aproximativ 15-20 cm) din partea din spate a capului, care apoi se taie foliculii de par – grefelor. Spre deosebire de aceasta metoda, tehnica fara sudura altoirii parului (FUE) este minim invaziva, deoarece aplicarea și în practică nu duce la deteriorarea țesuturilor pielii și recuperarea grefei se efectuează separat.

Hair altoire printr-o metodă fără sudură permite pacientului să-și mențină activitatea obișnuită și capacitatea de a lucra în ziua de după intervenția chirurgicală. În cazul metodei Fut, un semn lung și vizibil rămâne aproape întotdeauna în spatele capului. care reduce în mod semnificativ livrarea de foliculi donatori într-o operație ulterioară. Deci, dacă s-au efectuat 1-2 transplanturi FUT în jumătate din cazuri, grefarea completă prin metoda FUE nu mai este posibilă.

Rețineți că multe clinici care nu dispun de medici experimentați sau nu au un medic sau care lucrează slab concentrează atenția pacientului asupra echipamentelor și tehnicilor de transplant de păr. Experții vă sfătuiește să vă concentrați asupra calificărilor și experienței medicului și să vă personalizați tratamentul pentru dvs. cu complicații minime și rezultate optime.

Adevărul despre grefa inteligentă și NEO GRAFT
Să înțelegem ce se află în spatele acestor nume.
Ce este comun între ei?

Au un singur lucru în comun deoarece folosesc un fel de mașini similare care lucrează pe principiu, extragând părul din zona capului prin vid, dar sub diferite denumiri.
Aceasta este o mașină pe care deja o cunoașteți și care este utilizată pentru a efectua procesul de extragere a părului utilizând metoda FUE, dar clinicile care le utilizează fac publicitate ca o procedură evolutivă nouă de transplant de păr.
Acest echipament sau mașină de folosit pentru a extrage dispozitivul cu margini ascuțite, care este mai puțin precisă și de vârf de tăiere cauzează mai multe coloane leziuni, grefe suplimentare izvzetite de vid uscat și astfel de proceduri nu sunt multe succes obeshtavashi.

Metode de grefare
Acest echipament a fost comercializat agresiv cu promisiunea metodei ușor și la prețuri accesibile pentru altoire parului pentru medici si echipele care încearcă să crească popularitatea lor, deoarece ei nu au nici o experiență în altoire de păr și, astfel, tren pe pacienții lor.
Un bun doctor cu abilități bune de restaurare a părului nu utilizează căi și mașini similare.
Nu în aparat, aparat, ci mai degrabă în nivelul și abilitățile medicului, care vă vor da rezultatul pe care îl meritați, în funcție de trăsăturile individuale ale corpului, vârstei, genelor, caracteristicii părului.
implant de par nu este o intervenție chirurgicală foarte complicată, dar este o procedură laborioasă care necesită un medic și o echipă de abilități bune. Fiecare pacient este diferit și are nevoi individuale și scopuri estetice. Aceste tehnici sunt folosite cu multe strategii de publicitate pentru a vinde tehnologia, dar medicii bine-cunoscuți și experimentați nu preferă această tehnică.

Îndepărtarea părului DHI
Ar trebui să fie cunoscut faptul că acesta este un lanț de clinici care pretind a fi o metodă de transplant de păr. Și așa DHI a început să-și răspândească numele.
Clinicile care utilizează metoda DHI susțin că această procedură este o procedură non-chirurgicală.
Acest lucru nu este adevărat. Adevărul este că aceasta este o operație și este efectuată sub anestezie. Când gândește logic, cum este posibil să extragă și să planteze foliculii dintr-o parte a scalpului în altul, fără intervenție chirurgicală.

Pentru oricine vrea să fie transplantat, medicul are cel mai mare rol și importanță, ce experiență are, ce rezultate finale a obținut, și nu numele metodei sau tehnicii. Aceasta are cea mai mare importanță, nu tehnica.
DHI sau implantarea directă a părului este o metodă FUE. Folosind un stilou de implant de grefă, este un scop promoțional care este destul de diferit de implant de păr FUE.
Cel mai mare dezavantaj al transplantului DHI este limitat în numărul de grefe care urmează să fie transplantate, că cantitatea este mică (maxim 2000 de grefe), precum și rezultatele obținute cu părul subțire, nu este potrivit pentru toate tipurile de păr,.
Peste 90% dintre medici din întreaga lume resping și nu folosesc așa-numitele metoda DHI.

Tehnica Perkutan. Metoda SFA din Sapphire
Acestea sunt tehnici și metode inventate în Turcia, de la clinicile tehnice în care medicii nu efectuează transplanturi, ci tehnicieni. Acesta este calea lor de a face publicitate, pentru că nu are rost să înșele oameni care doresc să își păstreze părul.
Poate fi transplantat părul din corp?

O altă strategie de anunțuri, o tehnică care nu are efect și nici un profesionist decent.
Această tehnică afirmă că transplanturile de păr necesare pot fi luate din diferite părți ale corpului, inclusiv barba, picioarele, brațele, pieptul.
Când nu aveți suficient de păr în partea din spate a capului occipital și au o zonă de mare pentru a acoperi, clinici redlagat aceasta tehnica va oferi aceasta tehnica de altoire parul de pe corp. Dar acele părți ale corpului poate dura atât de puțin păr, acesta nu va avea nici un efect asupra utilizării lor, astfel încât să ia doar banii pe care îi va oferi și vă va da tot felul de promisiuni.

Metode de grefare a parului Caracteristicile părului și firelor de păr de pe corp sunt diferite, structură, culoare, grosime și așa mai departe.
Zona donatoare pentru transplantul de păr este doar partea din spate a capului unde firele de păr nu cad în mod genetic.
Parul de păr care este utilizat ca donator, de regulă, nu este foarte lung.
După intervenția chirurgicală în cadrul acestei tehnici, pacientul are nevoie de vizite regulate la un medic pentru a monitoriza recuperarea și creșterea părului altoit.
Faptul este că părul de corp sunt material nu optime donator, au dreptul de calitate și performanță și nu dau un efect vizual vizibil decât utilizând același număr de foliculi de par din spate a capului.

DHI, Smart Graft, AVA FUE, Perkutan, Sapphire FUE
Acestea sunt nume diferite ale aceleiași tehnici FUE bine cunoscute, cele mai utilizate și preferate. Plasarea nume diferite în scopuri publicitare, astfel încât o clinică distingerea și pentru a arăta că este diferit de toate celelalte și de a atrage astfel de pacienți. Marketingul, care induce în eroare oamenii, în esență toate aceste nume sunt tehnica FUE.
Ai decis sa transplant de par, consideră că problema este în curs de medic, ce experienta are certificari de la organizațiile de altoire, care sunt rezultatele la el, nu numai numele aparatului sau a metodei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *