Îngrijirea necesară după implant de păr

hair-trans
Căderea părului după implant de păr
aprilie 10, 2019
Transplantul de păr din corp
Transplantul de păr din corp
aprilie 10, 2019
Покажи всички

Îngrijirea necesară după implant de păr

Îngrijirea necesară după implant de păr

Poate fi controversată – căderea părului după implant de păr?

Dar nu este nevoie de griji, pentru că este normal. Fenomenul temporar al părului care se lovește de șoc apare după intervenția chirurgicală. Când mișcați părul din spatele capului în zona din față, unele păr pot cădea.
Acest fenomen se numește pierderea părului de șoc. Acesta este cel mai frecvent în zona de altoire, dar poate apărea și în zona donatorilor, indiferent dacă metoda de implant de păr este FUE sau metoda tradițională FUT.
Vestea bună este că șocul căderii părului este temporar, după care părul va crește din nou.

Cauza pierderii parului nu este cunoscută, dar există două motive principale. Se crede că acest lucru se datorează traumei care se aplică scalpului.
Scalp traumatism în timpul procedurii poate duce la pierderea parului, aceasta este legată de ciclul de creștere a părului și provoacă infiltrarea prematură a foliculilor în faza de odihnă. Acest lucru determina caderea parului, cresterea inegala si oprirea temporara a cresterii parului, dupa care cresterea parului se intorc in aproximativ trei luni dupa interventia chirurgicala.
Cea de-a doua cauză este probabil datorată fluxului sanguin redus sau răspunsului inflamator al organismului după intervenția chirurgicală. Operația este un tip de traumă a corpului nostru și încearcă să repare daunele prin atragerea de diverși factori și celule în zona în care este traumatismul și acest lucru poate afecta părul mai slab.

Căderea părului după implant de păr este normală și reprezintă modul în care organismul reacționează la trauma care apare în timpul procedurii.

Înainte de procedură, puteți recomanda cum și cu ce să vă mențineți părul înainte și după operația de implant de păr.
Este important să urmați întotdeauna cu atenție instrucțiunile medicului înainte și după intervenția chirurgicală.
Îngrijirea este necesară pentru implanturile post-păr. Ar trebui să acordați o atenție deosebită îngrijirii postoperatorii.
Unii dintre pașii care trebuie luați în considerare sunt:
Spălați-vă părul cu atenție
Absența de alcool, fumatul timp de câteva săptămâni, astfel încât să nu se respingă grefele

Competențele medicale, cunoștințele, răspunsul la timp și îngrijirea corespunzătoare sunt recomandate și vor îmbunătăți considerabil atât recuperarea, cât și rezultatele finale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *