BONUSURI : :Asistent personal şi interpret + PRP terapie + Medicamente şi Cosmetică medicală + Transfer gratuit de la/până la autogară/aeroport - de la/până la clinica/hotelul !
Vă recomandăm să vă faceţi rezervările pentru efectuarea procedurii cu o lună înainte de data efectivă, ca să fiţi siguri care sunt datele disponibile!
Preţurile anunţate se referă la un anumit număr de pacienţi!

Preţul include:

Implantarea de păr prin metoda cea mai modernă şi performantă – FUE

1 graft (implant ) cuprinde de la 1 la 4 fire de păr

Deservire completă de către echipa de intervenţie, condusă de Medic

Analize ale sângelui

 Examen medical prealabil şi toate analizele necesare, înainte de a se proceda la efectuarea procedurii. Examen medical în urma intervenţiei şi îngrijire specială.

Prima spălare a părului nou transplantat se face cu medicamente speciale

  Pansament pe cap

Medicamentele şi produsele cosmetice prescrise

Procesarea documentelor şi programarea zilei şi orei pentru examenul medical şi operaţia

Asistent personal şi interpret

Transfer gratuit de la/până la autogară/aeroport - de la/până la clinica/hotelul!

2 nopți Cazare în hotel de 4 - 5 stele

Cadou special – PRP terapie (plasmoterapie) după transplantul de păr!

 Fără costuri ascunse!

La noi se plătesc preţurile care v-au fost date. Nu veţi plăti nimic peste sumele indicate. 100% nu sunt costuri ascunse. Corectitudinea este primul indicator al încrederii.

Cum se va desfăşura tratamentul meu?

Întâmpinarea pacientului la autogară/aeroport de către un reprezentant al clinicii care vorbeşte limbă română. Sosire la clinică. Analize ale sângelui, consultaţie şi examen medical, efectuate de către Dr. Demir . Cazare la hotel.
Intervenţia (durează circa 5-10 ore, cu o pauză pentru masa de prânz). Intervenţia va fi efectuată de către Dr. Demir şi o echipă profesională. După terminarea procedurii, se face un pansament la cap. Pacientul îşi petrece noaptea la hotel.
Prima spălarea a părului obligatoriu se face la clinică. Apoi avem grijă de transferul dvs. până la autogară /aeroport.
hairtransplant style=
Vă recomandăm să vă asiguraţi că doctorul care va efectua intervenţia pentru transplantul de păr este autorizat/licenţiat şi că acesta personal va efectua procedura. Nu uitaţi că nu există intervenţie care să nu fie efectuată SUB CONTROLUL UNUI MEDIC SPECIALIST! CITEŞTE MAI MULT....
Special pentru confortul pacienţilor, camerele pentru transplantul de păr sunt cu mobilă de lux, cu televizoare şi scaune speciale ortopedice.