Transplantul de par – este o decizie permanentă pentru căderea părului?
aprilie 11, 2019
Decizie privind implant de păr
aprilie 11, 2019
Покажи всички

Factorii de transplant de păr

Multe transplanturi de păr pot ajuta să-și recapete părul, iar capul balding nu mai este chel.

Dacă părul de pe păr are părul înrădăcinat sau lipsit în față și acest lucru vă provoacă îngrijorare, grefarea părului poate fi o modalitate de a vă simți mai bine și de a fi mulțumit de modul în care arăți, dar dacă se poate face operația poate deveni aparentă numai după consultarea unui medic.

Ce se va întâmpla cu operația?

Prima este pregătirea pentru operația în sine, prin curățarea scalpului, anestezia, injectarea de droguri.
Medicul alege metoda de operație. Principalele metode de altoire a părului sunt două – FUE și FUT. Cel mai preferat și folosit este metoda FUE, care se poate face în mai multe moduri.

Prin tehnica FUT, medicul va îndepărta părul cu părul din spate al capului, urmat de suturarea scalpului, iar echipa împarte cureaua în grefe cu mai multe fire de păr. Cantitatea și tipul grefelor depind de structura, tipul, culoarea părului și dimensiunea zonei.

Factorii de transplant de părMiturile transplantului de mânăCând intervenția chirurgicală se face folosind metoda FUE cea mai frecvent utilizată, este o idee bună să vă tăiați părul înainte de intervenție chirurgicală și să eliminați foliculul fără dificultate.
Grefele foliculare sunt apoi pregătite pentru transplant, deoarece pre-medicul creează cu atenție fantele pentru a le alunga una câte una, procesul de plantare solicitat de o echipă de echipă.
Un timp diferit este de aproximativ 5 până la 8 ore pentru a le elimina
întreaga procedură depinde de numărul de foliculi care trebuie plantați.

Ce să ne așteptăm?

După o astfel de procedură, vă puteți aștepta în 2 până la 6 săptămâni de grefare a părului, deoarece o nouă creștere va începe să se observe în câteva luni.

Care sunt riscurile și cât costă grefarea părului?
Care va fi prețul pentru transplantul de păr depinde de numărul de foliculi care vor fi transplantați și de cât de mari sunt zonele fără păr.
Care sunt riscurile?
Există riscuri în fiecare operație, deci la transplantul de păr există riscuri – acestea pot fi cicatrici, infecții, sângerări. Cu toate acestea, în comparație cu alte intervenții chirurgicale estetice, riscurile sunt minime, cu condiția ca operația să fie efectuată de medicii cu experiență.

Ce se întâmplă atunci când doriți să vă tăiați?
Unul dintre primele lucruri pe care mulți oameni vor să le facă după transplantul părului lor este să facă un nou stil de păr, un stil nou. Dar există câteva lucruri care trebuie remarcate înainte.
Ce să faci în prima lună după transplantul de păr?
La o lună după operație, acesta este momentul în care trebuie să acordați atenție părului. În acest timp, părul natural în curs de dezvoltare va începe să crească. Scalpul trebuie restabilit pentru a reveni la coafor. Dacă scalpul nu sa vindecat complet, așteptați înainte de a vă decide să vizitați coaforul.

Cele mai potrivite coafuri după transplantul de păr
Stilul coafurii pe care îl alegeți depinde în cele din urmă de dvs. și de preferințele dvs. Puteți alege o tunsoare scurtă sau o coafură mai mare. Parul mai lung va contribui la acoperirea zonelor donatoare. Dacă nu puteți determina ce tip de coafură veți arăta bine după altoire, ar trebui să aveți cea mai mare încredere în coaforul dvs., în special în cazul unui părinte care are experiență cu părul transplantat.

Factorii de transplant de părEste important să așteptați până la patru săptămâni după această procedură înainte de a începe să utilizați geluri, vaccinuri. Evitați părul uscat cu uscător de păr după duș, aveți grijă ca scalpul să rămână sensibil. Nu va trebui sa renuntati complet la toate produsele de par, dar incercati-le pe parcele mai inainte.

Persoanele care suferă de căderea părului se pot întoarce la transplantul de păr pentru a-și recâștiga încrederea. Indiferent daca ati lucrat cu cei mai buni chirurgi de par sau ati avut cel mai bun transplant de par, este important sa va asigurati ca scalpul dumneavoastra este vindecat inainte de a taia sau inainte de a folosi produse de styling. Lasati scalpul sa se odihneasca pentru un timp si trebuie sa stiti ca intr-o zi veti putea face tot ce va doriti cu parul nou. Este necesar un anumit timp.

Mituri generale despre transplantul de păr

Mitul transplantului de par Dacă vă gândiți la transplantul de păr, probabil că ați făcut o mulțime de cercetări pe această temă. Ați întâmpinat diverse fapte care te-au speriat de transplantul de păr. Ceea ce vedeți online ca informații poate să nu fie adevărat. Iată câteva transplanturi de păr comune pe care nu trebuie să le credeți.

 1
Transplantul de păr trebuie făcut atunci când este complet luminat.
Nu trebuie să așteptați în timp ce faceți complet baldachinarea, deoarece poate deveni prea târziu pentru aceasta și devine necorespunzătoare pentru transplantul de păr.

Dacă sunteți prea tânăr și nu aveți subțiri sau baldări vizibile, este posibil să nu aveți nevoie de grefare a părului.
Mulți oameni cred că este mai bine să-și păstreze părul când sunt mai mici

și atunci când sunt mai în vârstă. Cand esti tanar, modelul de cadere a parului poate fi dificil de prezis. Un specialist bun poate înțelege cel mai bun mod de transplant de păr.

 2
Vor exista cicatrici vizibile
După procedură, este normal să credeți că veți avea semnele de cicatrizare. Dacă intervenția chirurgicală este efectuată de un medic respectat și dovedit și echipa de transplant de păr folosind tehnica Fue, nu se observă semne vizibile. Clinicile și echipele nonprofesionale care oferă transplanturi de păr și le fac, folosesc tehnici vechi, au puțină experiență, vă pot lăsa semne vizibile. Deci, se bazeaza pe clinici dovedite, de renume si certificate care folosesc tehnici noi si sigure adaptate la starea pacientului.

 3
Transplantul de păr este dureros
Unul dintre cele mai comune mituri este că transplantul de păr este o procedură dureroasă. Adevărul este că, în timpul operației, majoritatea pacienților nu simt deloc nimic. Înainte de restaurarea părului se va folosi anestezic local. Inițial vă puteți simți durerea după ce nu veți simți nimic.

Mulți oameni ezită după ce citesc pe web. Dar dacă știți ce este adevărat și ce nu este, acesta poate ajuta cu adevărat în decizia dvs. privind procedura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *