Există o garanție a transplanturilor de păr?

Vitamine și suplimente după transplant de păr
Vitamine și suplimente după transplant de păr
aprilie 9, 2019
hair-trans
Căderea părului după implant de păr
aprilie 10, 2019
Покажи всички

Există o garanție a transplanturilor de păr?

Există o garanție a transplanturilor de păr?

Transplantul de par – fapte de știut

În zilele noastre mulți oameni s-au săturat să aibă un cap chel sau pur și simplu nu doresc să-și facă griji în privința ochilor străini judecătoși, deci ei decid să aleagă transplanturi de păr.
Dar înainte de asta trebuie să fii conștient de unele fapte pe care ar trebui să le știi.

Părul grefat rămâne, într-adevăr, și cum?
Adevărul este că parul grefat este permanent. Aceasta este o procedură care implică un grup de foliculi de păr care sunt luați din scalp și apoi transplantați în zona cheală.
Folicile sunt luate în timpul procedurii în partea din spate a capului sau pe partea laterală deoarece părul genetic este predispus să nu cadă, prin urmare, părul altoit nu va cădea și astfel nu veți mai fi chel.

Îndepărtarea părului – fapte

Când veți observa rezultatul?
O problemă care poate fi cea mai interesantă.
Este nevoie de timp și o perioadă de câteva luni pentru a începe creșterea, efectul și rezultatul final după 12 luni. Efectul în unele este de asemenea vizibil după 6 luni.

Care este succesul de altoire a parului?
Rata de succes a procedurii Fue este de peste 95%, desigur, depinde de faptul dacă este făcută de medici bine pregătiți și într-o clinică bună și nu de oameni care nu au nici o calificare sau educație.

Există o garanție a transplanturilor de păr?La ce să se acorde atenție pentru a obține un rezultat bun
Alegeți un medic rezonabil cu experiență în transplantul de păr.
Dacă doriți să obțineți un rezultat, nu preferați clinicile unde medicii nu efectuează procedura sau nu sunt calificați corespunzător.
Alegeți bine clinica, studiați rezultatele altora.
Urmați toate recomandările și recomandările pentru tratamentul postoperator.

Cat timp va lua transplantul de par Fue?
Durata depinde, de obicei, de numărul de foliculi care vor fi transplantate, dar de obicei poate dura aproape o zi întreagă. Vei avea o pauză de masă, nu-ți face griji.

Ce este timpul de recuperare?
Puteți merge la lucru în următoarele zile după procedură. păr de creștere prisadaneta poate dura mai multe luni pentru a se dezvolta pe deplin, asigurați-vă că respectați toate măsurile de precauție și instrucțiunile după o intervenție chirurgicală dat de medic pentru restaurarea parului, deoarece succesul de altoire parului nu depinde numai de funcționarea și abilitățile de operare dar și îngrijire postoperatorie, care este, de asemenea, atât de importantă.

Ce altceva trebuie să știți despre procedură?
Grafting cu par fue trebuie să știți că aceasta este o procedură nouă și modernă. Grafting-ul se poate face bine cu această metodă, dar nu înseamnă neapărat că veți avea părul în luna următoare. Este recomandabil să consultați medicul înainte de procedură, pot exista efecte secundare ale procedurii, dar ele pot fi ușor controlate de către medic.

Dacă intervenția chirurgicală este efectuată de persoane neexperimentate, timpul de recuperare poate fi prelungit și pot apărea efecte secundare pe termen lung. Deci alegeți cu înțelepciune doctorul și clinica de păr, nu vă lăsați tentați de tehnicile de publicitate ieftine.

Există o limită de vârstă pentru îndreptarea părului?
În această procedură, nu trebuie să fii tânăr pentru a fi potrivit, ar trebui să aveți zone afectate de balding sau subțierea părului.
Datorită internetului, toată lumea are acces la o mulțime de informații. Cu toate acestea, uneori pe Internet, nu toate informațiile sunt complet fiabile, mai ales în procedurile estetice, deci trebuie să căutați răspunsul corect.
Despre activitatea unui medic sau clinică puteți obține de pe site-urile oficiale, informații clare și informații oferite, fără discursuri ascunse sau ambigue care vorbește despre felul și calitatea muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *