Este transplantul de par eficace?

Transplantul de păr eșuat
aprilie 11, 2019
Покажи всички

Este transplantul de par eficace?

transplantul de par eficace

Eficiența transplantului de păr pentru alopecia androgenică: intervenția chirurgicală mă va ajuta?

transplantul de par eficaceÎn lumea de astăzi este foarte importantă apariția omului și prezența sau absența părului joacă un rol important.
Mulți oameni se întreabă dacă transplantul de păr mă va ajuta și care este efectul?
Transplantul de par este foarte bine dezvoltat metoda de restaurare a parului si eficienta este dovedit de milioane de transplant și oameni mulțumiți în lume, de ce nu ar trebui să se îndoiască dacă este eficient sau nu. Tehnici moderne și medicii câștigat suficient de bune abilități permite să obțină rezultate foarte mare rata de supraviețuire a părului transplantat.

modificări ale părului
Par altoire metoda Fue, datorită îndemânarea și experiența medicului și echipa au posibilitatea de a rezolva definitiv problema parului pierdut atat la barbati cat si femei.
Una dintre cele mai comune forme de pierdere a parului este alopecia androgenică sau model masculin chelie. Aproximativ 90% dintre pacienți (cea mai mare parte bărbați) care au parul transplantat sufera de aceasta forma de cadere a parului. Trebuie remarcat faptul că rezultatele transplantului la majoritatea pacienților sunt foarte bune.
În plus față de alopecia androgenică, această tehnică vă permite să corectați:
caderea parului in zona fruntii;
linie parului mare;
Principalul avantaj al metodologiei Fue tailoring este raportul optim de confort / cost
Avantajele acestei tehnici:
nedureros;
grefarea rapidă a părului;
Zona donatorilor se recuperează rapid, fără cicatrici vizibile;

transplantul de par eficaceCu toate acestea, există unele lucruri care trebuie să fie luate în considerare pentru a obține un efect bun asupra transplantul de par.
În primul rând, trebuie amintit că depinde foarte mult de raportul dintre numărul de grefe necesare, gradul de pierdere a parului si parul donator disponibil, de asemenea, depinde de tipul de păr.
În al doilea rând de vârstă, corpul pacientului, există boli disponibile, ce stil de viață și mănâncă acolo, alcool upotrbyava tine este fumat. Un alt aspect, probabil, una dintre cele mai importante este în cazul în care alegeți să sufere o astfel de operație și medicul (de transplant certificat și experiență profesională) și echipa. Deoarece clinica este de o calitate mai scăzută, un medic nu funcționează, iar echipa se confruntă cu origine necunoscută, fără pregătire medicală, cu atât mai mare probabilitatea de frustrant efect, traume și complicații

.Stepenta caderea parului este determinata de standardele general acceptate: clasificarea Norwood cu șapte grade de pierdere a parului la barbati si Ludwig clasificator – trei grade de pierdere a parului la femei.

Care este natura grefării și ce efect așteptați?

Fiecare grade diferite de pierdere a parului este identificat și numărul de grefe necesare pentru a finaliza zona de chelie și de a restabili densitatea parului recomandat.
In fiecare grefă sau grefă are 1-4 fire, acest număr, de asemenea, oakzva influență asupra efectului.
Uneori, unii oameni cu puțin păr donator rămase nu poate umple toate zonele de chelie.

Există restricții care nu permit să ia cantitatea de zona donatoare a grefei în timpul unei operațiuni:
elasticitate insuficientă a pielii (în special în procesul de picior și nu este posibil să se obțină o dimensiune de drept bandă, deoarece pielea nu se întinde bine).
Suprafață foarte rănită
Durata operațiunii (este posibil să vă obosiți în operație).
Atunci când o persoană are nevoie de două tratamente pentru regenerarea parului, al doilea are loc după un interval de 12 luni.

efect de grefare a părului

Efectuarea mai multor operațiuni pentru a obține un anumit efect este o practică internațională largă. Unii doctori pot și o procedură pentru a obține efectul dorit, dar depinde de starea pacientului. Mai multe operațiuni sunt standard în multe țări, și numai atunci medicul poate spune că el a realizat sarcina lui. Acest lucru poate fi înglobare costisitoare și va trece de mai multe ori prin disconfortul de chirurgie, ceea ce nu este de dorit la mulți pacienți. Alegeți opțiunea cea mai optimă.

Odată ce operația se face, medicul și echipa au făcut treaba, orice recomandări necesare sunt date, du-te acasă și VRASh la stilul lor de viață normală. Este bine să ai odihnă, așa că te vei recupera mai repede.
păr transplantată va începe să înmugurească, apoi într-o etapă separată va începe să scadă, astfel încât să poată să crească și să crească din nou și ani și jumătate după operație, noul păr începe să aibă un efect vizibil. Rezultatul final poate fi estimat după 12 luni. În acest timp, părul crește complet. Creșterea părului altoit va continua în conformitate cu ciclurile fiziologice. Ca firele de păr transplantate păstrează proprietățile lor completă și nu cad, poate fi tăiat părul, vopsit.

transplantul de par eficaceÎntr-adevăr, părul, care este luat din zona donatoare și transplantate în zona receptoare nu se află sub influența testosteronului, care provoacă moartea a foliculilor in androgeni kosopad.I dupa altoire acestea radacina foliculului, cresc și nu cad. Părul altoit

nu se încadrează deoarece este inițial rezistent la efectele nocive ale testosteronului hormonal și această calitate este păstrată într-un loc nou unde părul este altoit.
După transplantul de păr, chirurgul de operație poate prezenta suplimente care susțin tratamentul și terapiile.

Sfârșitul operațiunii nu se termină pe toate.

Pacientul trebuie să urmeze instrucțiuni postoperatorii pentru a urmări îndeaproape urmărirea evenimentelor:
Iată câteva dintre ele:
În primele 10 zile, spălați cu atenție scalpul folosind șamponul și loțiunea recomandată.
Nu folosiți geluri, ceară timp de 4-5 săptămâni.
Evitați fumatul și consumați alcool timp de câteva săptămâni după această procedură
Evitați expunerea directă la lumina soarelui timp de câteva săptămâni.
Este bine să tăiați părul după 1 – 2 luni.
Care va fi efectul grefării părului depinde nu numai de medic, de echipă, de intervenție chirurgicală, ci și de starea pacientului, de caracteristicile și tipul de păr, de îngrijitorii și de respectarea instrucțiunilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *