Efecte secundare ale Implant de păr

Implant de păr pret
Cât costă un implant de păr ?
februarie 1, 2019
Metode de implant de păr
Metode de implant de păr – adevăruri și iluzii
februarie 18, 2019
Покажи всички

Efecte secundare ale Implant de păr

Efectul secundar al Implant de păr

O întrebare care vă excită: Există efecte secundare ale operației de altoire?

Transplantul de par este procesul de transplant de foliculi de par din zona donoare, în cazul în care sunt prezente în cantități mari în zona afectată de chelie foliculii de par.
În cazul alopeciei androgenice la partea din spate și părțile laterale ale capului părul rămâne intact, astfel incat parul este folosit pentru transplant de un material donator și, în același timp, în grefei evitând problema respingerii.

Donator Zone și ce trebuie să știm despre asta?

Zona donatorului este locul unde foliculii de păr vor fi extrași pentru implantare și acesta este principalul factor care determină rezultatul procedurii. Zonele donatoare potrivite pentru Implant de păr sunt cele în care părul are o creștere constantă pe tot parcursul vieții. Astfel, părul altoit rămâne, de asemenea, constant până la Efecte secundare ale Implant de părsfârșitul vieții după Implant de păr. În regiunea occipitală a capului fiecare om are parul gros, rezistent la DHT activ, deoarece are un strat gros de piele și țesut adipos, care asigură o bună circulație a sângelui la rădăcina părului și foliculii de par sunt capabile să reziste procesului de cadere a parului. Ca urmare, această zonă este utilizată ca donator pentru Implant de păr.

Metode de altoire FUE și FUT – ceea ce știm și necunoscut

Altoirea efektiMetodite partea de păr pentru a prelua elementul numit. Unitati foliculare (metoda FUE) și grefarea părului cu metoda FUT, într-o anumită măsură, au similitudini, diferența este cum să se separe unitățile foliculare din zona donatoare. Această diferență este foarte importantă și are ca rezultat rezultatul procedurii și cicatricile rămase.
În metoda FUT porțiunea doctor tăiat a pielii gâtului, sub forma unei benzi și grefelor individuale extrase din această bandă de țesut într-un anumit fel.

Pe de altă parte, procedura grefarea parului prin metoda FUE implică îndepărtarea și separarea unităților foliculare sub formă de grefe din zona donatoare prin stantare multe găuri mici pe scalp.
Rezultatul final este lipsa unei cicatrice de incizie rămasă după procedura FUT.
Metoda FOU necesită, de asemenea, o perioadă de recuperare foarte scurtă, permițând pacientului să se întoarcă rapid la locul de muncă și la stilul său normal de viață.

Acum este posibil să operați aproape orice pacient care suferă de chelie folosind metoda FUE. Nici o altă metodă nu poate fi comparată cu metoda FUE.
În unele clinici, această metodă este utilizată pentru a maximiza numărul de donatori din zona donatorilor. Teoretic, FUT furnizează de asemenea un număr mare de unități foliculare, deoarece acestea sunt colectate prin tăierea benzii de pe piele. Physician utilizează aceste unități foliculare în prima procedură, iar apoi în sesiunile ulterioare trece FUE pentru shtrihi final sau chiar pentru a ascunde cicatrice dupa operatie cu FUT.
Dar, în practică, această metodologie nu este întotdeauna aplicabilă.
Efecte secundare ale Implant de părMetoda FUE este întotdeauna mai ușor de efectuat pe scalpul care nu a avut intervenții anterioare decât după procedura FUT.
Direcția foliculilor de păr sub scalp se poate schimba, de asemenea, după altoirea FUT. Acest lucru face dificilă pentru a efectua o intervenție chirurgicală de urmărire FUE, deoarece crește șansa de a reduce numărul de foliculi de par a fi recoltate dintr-o zonă donatoare.
În general, superioritatea FUE față de FUT este evidentă. Nu există nicio garanție că cicatricea formată după metoda FUT va fi mică și nu va atrage atenția, dimpotrivă.
Veți simți, de asemenea, un sentiment de durere intensă și un risc crescut de complicații în timpul și după intervenția chirurgicală. Prin urmare, dacă ați avut de a alege între FUT și FUE, are într-adevăr nici o alegere, opțiunea este doar una și este metoda FUE de transplant de par.

Implant de păr are efecte secundare?

In timpul metoda de transplant de transplant de par FUE pacientului par propriu sub anestezie locală. În cazul în care operațiunea este efectuată de către un medic licențiat pentru a monitoriza efectele secundare și riscurile sunt reduse la minimum.
Dar, în Turcia, ca locul preferat de top pentru altoire parului este o practică comună de a efectua operațiuni fără medic de tehnicieni calificați, care este riscant și poate duce la complicații în timpul și după intervenția chirurgicală -uslozheniya de șoc alergic ca, cicatrici pentru viață poate fi infectată cu virusul hepatitei, HIV și alte boli infecțioase.

 

La ce să se acorde atenție în astfel de cazuri?

În primul rând – medicul este acolo certificatele necesare pentru exploatarea, experiența dovedită, rezultatele pacienților de la clinica. Dacă aceste criterii lipsă, pe care înseamnă că trebuie să fie gata, care va experimenta cu tine și tu trebuie să fii pregătit să respectiv consecințe, complicații, cicatrici rezultate adverse și un preț ridicat, uneori, nu pot fi corectate în viitor.

Efecte secundare ale Implant de păr

Efecte secundare ale Implant de păr

Altoirea efektiFUE partea de păr ca o metodă de grefare a părului oferă unele avantaje față de alte tipuri de operațiuni. De exemplu, riscul de complicații asociate cu alte tipuri de operații este redus. Acest lucru înseamnă că durere, infecție, cicatrici, umflături, senzație de amorțeală și sângerare crescută sunt probleme minore.
Poate aveți dureri de cap, mâncărime. În termen de câteva săptămâni după operație, parul transplantat va cadea doar dupa 3-4 luni va incepe cresterea parului (faza telogen).
Există măsuri de precauție care trebuie luate pentru a reduce riscurile suplimentare, cum ar fi medicul prescrie sau să furnizeze analgezice, antibiotice, medicamente anti-inflamatorii, vă informa cu privire la modul de a utiliza perioadă de timp.

Dintr-o zonă normală donatoare în cadrul unei proceduri poate oferi în jurul valorii de 3500 – 4000 grefe (cutie), nu are foliculii de par sau ca pacientii indus în eroare de foarte clinici și centre de calitate slabă. 1 grefă sau grefă conține de la 1 la 4 păr sau folicul.
La unii pacienți cu păr gros în regiunea occipitală pot fi derivate de mai multe grefe, dar pot exista subtierea în zona donatoare, de aceea este de preferat.
În intervențiile chirurgicale, ar trebui să utilizați instrumente de calitate, în cele mai multe clinici tehnice fără licență și centre de tehnicieni necalificați care lucrează fără supraveghere și medicul au echipamente vechi săraci și instrumente fără sterilizare și igienă de control necesare. Acest lucru poate duce la complicații, infecții, epuizarea părului în cicatricile zona donatoare.
În opinia oamenilor din surse independente în clinicile de altoire de păr din Bulgaria dispun de echipamente și instrumente vechi, și, în același timp, fără experiența și practica necesară, acest lucru va avea un efect negativ asupra rezultatului procedurii, starea și tipul de păr transplantat există riscul de cicatrizare în zonele donatoare și altoite.

Există, de asemenea, unele complicații și efecte secundare caracteristice transplantului. Poate exista un risc de deteriorare a unităților foliculare, deoarece acestea sunt recuperate separat de cap. Acest risc este în timpul funcționării numai de către echipe calificate fără un medic, un medic cu nici o experiență, tehnică și practică metodă inadecvată și instrumente.
Atunci când astfel de daune este Aplica o grefă puțin probabil să crească, chiar și după implantare. Acest lucru va afecta rezultatele finale ale transplantului de par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *