Decizie privind implant de păr

Factorii de transplant de păr
aprilie 11, 2019
Transplant de păr la femei
Transplant de păr la femei – ce să așteptați?
aprilie 11, 2019
Покажи всички

Decizie privind implant de păr

Despre caderea parului …. cât de mult știm despre asta?

Știm că este o problemă comună care afectează milioane de oameni din întreaga lume.

Luați în considerare factorii care duc la pierderea părului:

Genetică
Genetica este cauza obișnuită a căderii părului la bărbați. Male chelie poate fi moștenită, și poate fi, de asemenea, transmise de către mamă. Studii recente au constatat că chelie este asociată cu 287 de semnale genetice diferite.

Pierderea parului legate de genele tale, nu poți evita, dar dacă urmați un stil de viață sănătos poate îmbunătăți în mod semnificativ șansele de păr. Când părul a căzut permanent, singura soluție este implant de păr. Acest lucru vă va permite să restaurați zonele cu păr lipsă, dar, desigur, ar trebui să aveți un păr sănătos pe spatele părului în cantitate suficientă.

Decizie privind implant de părModificări ale hormonilor

Baldness este un fapt, soluția – grefarea părului Când există modificări hormonale în organism, atât bărbații, cât și femeile pot avea parte de pierderea părului. Femeile au cel mai adesea sarcină sau menopauză, iar femeile cu o mulțime de testosteron pot, de asemenea, să înceapă căderea părului.

Atunci când există probleme cu hormon tiroidian, aceasta poate provoca subtierea parului, deoarece corpul izrazhozhda mai multă putere pentru a controla hormoni si potential provoca chelie.

Mod de viață

Nu credeți că modul în care trăiți, obiceiurile pe care le aveți, nu au niciun efect asupra stării părului și a creșterii acestuia.
Lipsa de somn, obiceiurile nesănătoase, alimentele, nivelurile ridicate de stres intră în stilul de viață nesănătoasă.
Fumatul este un factor care duce la pierderea parului. Cantitatea mare de toxine și substanțe cancerigene poate deteriora proteinele care alcătuiesc părul – cheratina.

Dacă doriți cel mai bun păr și creșterea acestuia, încercați să întrerupeți fumatul, să vă îmbunătățiți dieta și dieta, să alegeți o dietă sănătoasă, echilibrată, să reduceți nivelul de stres.

Tratamentul. medicamente

Medicamentele care pot cauza caderea parului sunt:

Barbatii si hormonii feminini pot cauza caderea parului datorita schimbarilor hormonale
Chimioterapia cauzează, de asemenea, căderea părului
Anticoagulanții duc la un tip de chelie care afectează întregul efluviu scalp-flebiu.
antidepresive
Beta-blocante

Atunci când există o pierdere a părului asociată cu utilizarea unui medicament, acesta nu poate fi în multe cazuri permanent și părul se poate recupera după terminarea tratamentului.

Produsele și procedurile pentru păr

Decizie privind implant de părBaldness este un fapt, soluția – grefarea părului Când se folosesc instrumente excesive pentru a îndrepta, curăța, usca etc. precum și produsele de păr, acest lucru poate cauza probleme de păr și căderea părului.

Dermatologii oferă următoarele recomandări pentru o mai bună îngrijire a părului și sănătate:

Nu utilizați un uscător de păr frecvent
După spălarea părului, lăsați-l să se usuce parțial și apoi să-l frecați
Evitați purtarea părului lung sub formă de panglici sau cozi, deoarece provoacă tensiuni
Evitați purtarea constantă a pălăriilor

Este important să aveți mai multă grijă necesară pentru buna stare a părului.

Opinia publică este că părul de pe cap este un semn de bună sănătate și atractivitate.

Pierderea parului poate interfera cu stima de sine si cu imaginea de sine. Aspectul se schimbă atunci când părul începe să se subțieze sau începe să se retragă.

Soluția de altoire a părului într-un astfel de caz poate oferi un rezultat consistent prin repararea părului lipsit de scalp.

Online are o mulțime de informații care ne face să revenim, să ezităm, să ne temem. opinii greșite și credințe există multe mituri care sunt ireale predominante toate acestea ar putea determina pe mulți să creadă că acest tip de intervenție chirurgicală de grefare a părului este nepotrivită tocmai pentru ei și, ca urmare, va preveni posibilitatea de a primi ajutorul de care au nevoie , să-și schimbe viața.

Care sunt cele mai frecvente concepții greșite asociate cu implant de păr?

1. implant de păr este o procedură costisitoare pe care numai cei bogați o pot permite

Faptul este că procedura nu este ieftin (cu excepția opțiunilor oferind prețuri extrem de mici, fără a medicilor și executarea operațiunilor de către persoane necunoscute nimeni fără calificare, experiență, igienă), dar este sigur că această procedură nu este este vorba doar de cei bogați.
Dacă vă uitați la ofertele de transplant de păr, veți găsi medicii care efectuează intervenții chirurgicale bune și experimentate, la prețuri rezonabile și accesibile. Dar pentru aceasta, ei trebuie să aibă certificatele, experiența și abilitățile de care au nevoie. opțiuni vă desfășurați activitatea medicii sunt doar începutul activității lor, fără experiența necesară, abilitățile și dexteritatea Reject, este puțin probabil să aibă succes această procedură.

Prețurile variază în funcție de cantitatea de grefe, dar prețul pe care îl plătiți merită, deoarece operațiunea este cu adevărat eficientă.

Există numeroase clinici de altoire în întreaga lume.
Există o tendință pe care tot mai mulți oameni aleg să-și facă operația

în străinătate, deoarece, de obicei, iese mai mult din punct de vedere financiar, dar, desigur, alegerea este determinată și de calificarea și experiența medicului și a echipei.

2. Parul grefat nu arata natural

Mulți oameni cred că grefa de păr pare nefiresc, va arăta că au altoit părul.
Când grefarea părului natural este luată din partea din spate a capului, rezultatul este natural, părul este deplasat dintr-o parte a scalpului în altul. Cu o echipă bună și dovedită și un medic împreună cu candidatul bun pentru implant de păr, se obțin rezultate naturale care se potrivesc cu caracteristicile individuale și starea părului pacientului.

O parte importantă a procedurii o reprezintă zonele donatoare, disponibilitatea materialului calitativ în ele și utilizarea corectă a acestora.

Părul este luat direct din partea din spate a scalpului și astfel este sigur că parul nou altoit va arăta ca restul. Folicile de păr vor avea aceeași culoare, textura.
Că ați avut transplanturi de păr va ști doar pe tine, nici un străin nu va observa acest lucru.

3. Operația de grefare a părului este dureroasă și apoi cicatricile rămân

Nu se poate spune că este adevărat.
În primul rând, operația se face cu un anestezic local, astfel încât durerea să nu se simtă în timpul și după procedură, medicul va furniza de asemenea analgezice pentru dumneavoastră dacă aveți vreun disconfort în timpul recuperării.

Folosind cele mai bune metode de către medici și echipe bune și experimentate, probabilitatea de a avea cicatrici vizibile este mică.

4. Altoirea este numai pentru tineri

În implant de păr, vârsta nu contează.
Cei mai buni candidați sunt între 20-50 de ani. Chiar și uneori, rata de succes la pacienții vârstnici este mai mare.
Cu cât recuperarea mai tânără progresează mai rapid, uneori gradul de cădere a părului poate fi mai dificil de determinat.

La unii pacienți mai în vârstă, care au suferit pierderi corporale de ani de zile, este mai ușor de determinat rata de cadere a părului, dar totul este individual în fiecare persoană, starea și gradul de căderea părului este diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *