De ce nu poți fi potrivit pentru implant de păr?

Transplant de păr la femei
Transplant de păr la femei
aprilie 10, 2019
Transplantul de par – este o decizie permanentă pentru căderea părului?
aprilie 11, 2019
Покажи всички

De ce nu poți fi potrivit pentru implant de păr?

Pe scurt despre operația de implant de păr

implantul de par este o procedura la care extragerea foliculilor din teren în partea din spate a capului și implantate în zonele unde nu există păr.
Procedura se face frecvent in calvitie (cauzate de genetica), ca foliculi mentionate implantate in zonele cu parul subtire sau nu pe partea de sus și partea din față a capului.
Deoarece DHT (hormon in organism, care ataca foliculii de par si le face sa se micsoreze) nu afectează părul, care este situat pe partea și din spate a scalpului, asa ca de acolo provin folicul, păr, astfel implantat nu vor fi afectate în viitorul acestei condiție.

De ce este posibil să nu fiți potriviți pentru implantul de păr

Când nu poți fi potrivit pentru implantul de păr?

Înainte de efectuarea implantului de păr, trebuie să fi fost consultat de un medic. Medicul care va efectua operația ar trebui să fie specialist în implantul de păr și să aibă suficientă practică, în caz contrar intervenția chirurgicală poate fi riscantă și nu reușește. Medicul dumneavoastră va evalua cel mai bine dacă sunteți pregătit pentru această procedură.
Atunci când există o mare pierdere a parului, zona cheală cu o latura mare și foarte puțin păr la stânga și la gât, atunci cel mai probabil să nu fie adecvată de păr altoire operațiune persoană, deoarece nu suficient de foliculi în zona donatoare pentru a acoperi cea mai mare zonă de balding.
Există un anumit stoc de foliculi în zona donatorilor care pot fi utilizați, nu înțeleg cu adevărat acest lucru și trebuie să fie conștienți.

De ce nu poți fi potrivit pentru implant de părAtunci când există o subtiere a parului, dar în același timp, este suficient de gros de păr poate să nu fie adecvată pentru a efectua grefare de păr, deoarece nu va fi suficient spațiu pentru păr nou.
În unele cazuri, vă puteți gândi că părul dvs. cade când părul în sine devine mai subțire. Dacă părul este mai subțire, dar este suficient de gros, este posibil să nu fie potrivit pentru implantul de păr.
Ce se poate întâmpla?
Este posibil ca părul altoit să scoată părul adiacent și să prevină creșterea.

Dacă suferiți de pierderea parului difuză, grefarea părului poate să nu fie potrivită. Difuzarea caderii parului afectează femeile mai des, bărbații sunt mai puțin obișnuiți la bărbați.

Părul poate fi altoit în alopecia areata?

Acest tip de pierdere a parului poate afecta orice zona a scalpului, chiar si parul implantat poate fi atacat, astfel încât nu este sigur când o astfel de stare încât este necesar să implant de păr. După examinarea condiției, medicul poate cel mai bine să judece acest lucru.
Caracteristica acestei condiții este că părul se prăbușește pe pete care nu pot fi observate la început, dar dacă mai multe spoturi sunt conectate și pot deveni vizibile. Se dezvoltă atunci când sistemul imunitar atacă propriile foliculi, cauzând căderea părului.
Căderea părului poate să apară în plus față de scalp, uneori sprâncenele, fața și alte părți ale corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *