Ce să caute atunci când alegi o clinică de implant de păr Turcia?

Implant de păr pret
Cât costă un implant de păr ?
februarie 1, 2019
Покажи всички

Ce să caute atunci când alegi o clinică de implant de păr Turcia?

implant de păr Turcia

Ce trebuie să știți dacă doriți transplanturi de păr?

Transplantul de păr este o procedură larg răspândită în zilele noastre. Tehnicile moderne de implant de păr permit obținerea unor rezultate naturale impresionante. Perioada de recuperare după o astfel de intervenție chirurgicală este scurtă, efectul fiind incredibil și transplanturile de păr din ce în ce mai accesibile.

implant de păr TurciaPrincipalul motiv pentru această alegere sunt cei mai buni specialiști în domeniul transplantului de păr prețurilor, profesionale și experiență echipamente moderne disponibile, un serviciu bun de publicitate, mare și ca o destinație turistică de conducere.
Înainte de a alege în cazul în care, în orice clinica, spital, centru medical în Turcia pentru a face parul altoire, este necesar pentru a naviga nu numai asupra prețurilor, precum și metodele de altoire, în care medicul ar fi acolo certificatele necesare experienta in clinica tehnica sau clinica de doctorat va fi clinica legală este persoana care va efectua o intervenție chirurgicală medicul dumneavoastră și vă transporta personal transplantul de păr. Trebuie să vă spuneți că, dacă aveți un medic, nu doriți doar să consultați, ci și să efectuați operația de implant de păr și să aveți documente și certificate necesare pentru a face acest lucru.

Așa cum am altoire de păr în Turcia este o procedură foarte popular, dar într-adevăr de înaltă calitate și la nivel vine în clinici de mai multe zeci de medici de renume, care angajează specialist în transplant de par medici făcut în mod privat operațiune, având certificatele internaționale necesare altoire ISHRS de păr, FUE EUROPE, ABHRS.

Aceasta va fi garantia pentru transplantul de par cu succes, medicii cu o experienta profesionala buna folosind cele mai bune metode si tehnici care dau rezultate bune si naturale.
Veți putea alege în funcție de nivelul de servicii și de prețurile care se potrivesc cu capacitățile și dorințele dumneavoastră financiare.
Medicii turci sunt de renume mondial și recunoscute în domeniul transplantului de par si nu numai pentru ei și încredere nu numai compatrioții lor, ci și străini din întreaga lume, din întreaga lume.
Majoritatea clinicilor de implant de păr din Turcia sunt situate în Istanbul.

Ce ar trebui să fie atenți atunci când alegeți o clinica pentru altoire de păr în Turcia?

Dacă doriți să păstrați nervii și sănătatea dumneavoastră, inclusiv aspectul ignora clinici care oferă prețuri foarte mici. Aceasta este o modalitate de a vă atrage ca pacient. Se știe că nimic nu este liber, așa că nu vă înșelați.
Există riscul de fraudă!
Împreună cu clinici și medici grave și reputație în Turcia există multe clinici și centre „subterane“. Aceasta trebuie, de asemenea, să ia în considerare faptul că a folosit numele unor spitale majore, dar spitalul nu va accepta nici o responsabilitate pentru scorul. Și chiar dacă vă dau o garanție de luna viitoare sau anul nu mai poate găsi clinică sau centru.
Potrivit ISHRS (International Association pentru transplant de par), aproximativ 90-95% din totalul clinici, centre pentru grefarea de lucru par clinici tehnice ilegal, sunt cunoscute, care oferă prețuri foarte mici, fără nici o responsabilitate pentru rezultat. Operațiunile sunt efectuate de către persoanele cu preparatul de suprafață, care nu sunt autorizate să efectueze operațiuni, sunt cei care se prezintă chiar și pentru medici. Pot exista unele clinici medic similar, dar el va ține doar de consultare poate va mapa zone de grefare a părului sau vă va spune că operațiunea este condusă de către o echipă sub supravegherea unui medic. Nimic ca acest lucru nu va fi păcălit, aceste operații nu există.
Dar oamenii nu știu de obicei despre asta.
Nu trebuie uitat faptul că, în astfel de clinici tehnice sunt la risc pentru a prinde o infectie sau o inflamatie. Nu există control în aceste clinici ilegale. Puteți obține boli cum ar fi HIV, sifilis, hepatita B, C, infecția sângelui, și multe altele.
Chiar și după o intervenție chirurgicală într-o clinică similară pe care sunt dispuși să plătească sume mari pentru a repara prejudiciul, acesta este uneori prea târziu și nimic nu se poate face.
În forumurile locale și internaționale pentru a împărtăși experiențele negative din aceste clinici și pacienți răniți să acorde o atenție deosebită și să se concentreze pe acest lucru. Chiar a creat liste de clinici de calitate de doctorat și clinici tehnice în cazul în care operațiunile nu au nici un medic. Au existat de asemenea, multe comentarii pozitive și comentarii video ale medicilor care efectueaza transplanturi cu rezultate foarte bune.

Vine timpul când vă întrebați de ce există atât de multe clinici și nu există control de stat și cum sunt permise aceste clinici?

Răspunsul este că Turcia este o țară mare, cu aproximativ 100 000 de milioane. Populația și monitorizarea și controlul este foarte dificil, numeroase variante de clinici si centre care răsări literalmente ca ciupercile datorită faptului că Turcia a devenit destinația cea mai preferată pentru bărbați implantul de păr pentru medicii buni și rezultate.

În Internet există publicitate extinsă de clinici tehnice ilegale care folosesc social media, comentarii false și publicitate prețuri foarte mici, folosind numele de spitale celebre mari sau numele unui anumit medic care în viața lui nu a făcut nici unul o operatie de transplant de par, afirmand ca operatia este sub controlul unui medic. Rețeaua pe care au construit-o se răspândește peste tot, ca în orice țară în care găsesc colegii care lucrează pentru ei la anumite procente. Acești co-operatori nu vor avea nici o îngrijorare sau conștiință să vă ofere și să vă trimită o operațiune fără medici în clinici ilegale.
Forumurile descriu cazurile când consultați un medic cu privire la consultație și intervenția chirurgicală este efectuată de asistenți non-medicali care nu sunt medici. implant de păr TurciaPacienții descriu, de asemenea, cazuri în care au avut încredere în cunoștințele în limba turcă pentru a le referi la o clinică bună și la un medic, dar se dovedește contrariul. În majoritatea cazurilor se găsesc într-o altă clinică tehnică și intervenție chirurgicală fără un medic, deoarece aceste cunoștințe nu au nici o informație sau o perspectivă în acest domeniu, care este asociat cu sănătatea și, astfel, fără a cere pacienților cădea în cazul în care acestea nu ar trebui.
Puteți găsi informații realiste despre clinicile de doctorat care funcționează în conformitate cu toate cerințele, atât pe site-urile lor oficiale, cât și pe diferite forumuri și forumuri independente care colectează feedback de la pacienți reali.

BOARD
Pe site-ul clinicii unde ați oprit, găsiți informații despre medicul care va efectua transplantul.
Trebuie scris foarte clar – operația de implant de păr este efectuată de un medic (numele exact al medicului). Aveți grijă să nu fiți sub supraveghere medicală!

Consultarea și examinarea la fața locului înainte de intervenția chirurgicală trebuie efectuate de medicul care efectuează operația și nu de o altă persoană.
Aceasta va determina necesitatea condiționării părului, vi se va oferi sfaturi despre îngrijirea scalpului preoperator și postoperator. Medicul care va efectua operațiunea va discuta cu tine metoda de altoire grefe de par necesare suma va modela noua linie și va spune despre progresul operației și tot ce trebuie să cunoască și să fie pregătite. Puteți cere sfatul medicului care vă va ajuta.
Alegerea medicului se bazează pe experiența în transplantul de păr. Medicul trebuie să poată efectua operațiuni, nu doar consulta.
Aruncați o privire asupra imaginilor pacienților înainte și după intervenția chirurgicală care au fost transplantate, astfel încât veți cunoaște munca și rezultatele medicului.
În timpul unei consultații, medicul va modela linia frontală dacă aveți nevoie de un transplant în partea din față a capului.
Dacă nu aveți încredere într-un anumit medic sau clinică, este mai bine să vizați și să mergeți în altă parte.

Dacă site-ul este pur și simplu a atras atenția asupra numelui spitalului sau persoana care a efectuat transplant, numit „specialist“, „domn“ sau „maestru“, aceasta înseamnă că persoana nu are o pregătire medicală. Rezultatele și complicațiile unei astfel de operații de implant de păr sunt ușor previzibile.
Aruncați imediat această opțiune.

Prin urmare, adoptarea unei soluții complet adecvate nu ar trebui să se stabilească pentru doar pierderea parului, dar, de asemenea, pentru a determina fezabilitatea transplantului este important să se acorde o atenție criteriilor de selecție pentru spitale și de medic. În cele din urmă, un doctor de încredere al transplantului de păr va fi o garanție a unui rezultat bun.
Astăzi, metoda FUE, care sa răspândit acum douăzeci de ani, este cea mai comună metodă de înlocuire a metodei FUT.
Pentru a evita greșelile în alegerea în Marea Mării a publicității, acordați atenție celor mai importante și mai importante puncte pentru transplantul de păr – medicul, experiența, certificatele, rezultatele, opiniile. Industria cosmetică nu suferă de o deficiență în clinicile care se străduiesc să ne ofere cele mai bune servicii.

Deci, atunci când alegeți un doctor și o clinică de implant de păr , există câteva puncte importante care trebuie abordate. Trebuie să fi văzut rezultate înainte și după procedura pacientului.
Dacă clinica și medicul ales au clienți din alte țări, acest lucru devine un argument suplimentar în favoarea experienței și a calificărilor sale. Faima și certificatele la nivel internațional reprezintă un bun indicator.

Acordați atenție metodelor utilizate în clinica selectată. Unele clinici încă efectuează grefarea utilizând metoda FUT sau Strip, care taie o bandă în partea din spate a capului. Metoda mai silențioasă este FUE și necesită cunoștințe și experiență, nu fiecare medic le deține.

În diferite clinici, aceleași metode de implant de păr pot fi numite în mod diferit. Cel mai adesea sub nume diferite – acesta este doar un truc comercial al clinicii, obiectivul fiind acela de a iesi in evidenta si, astfel, de a atrage atentia pentru ca nu este nimic altceva de distins. De exemplu, unele clinici oferă transplanturi de păr folosind metoda DHI, safire FUE, tehnica percutane, dar toate sunt variante ale aceleiași metode FUE. Așa că nu vă lăsați păcăliți.
implant de păr TurciaCe puteți face este să estimați raportul dintre rezultatele bune și cele negative, ceea ce vă va ajuta să luați decizia corectă.
Cunoașteți opiniile altor persoane, rezultatele diferitelor persoane pentru a obține o idee despre calitatea locului de muncă. Colectați informațiile înainte de a alege un medic și clinică și căutați opiniile pacienților reali – aceasta este probabil una dintre cele mai bune modalități de a alege locul potrivit și potrivit pentru dumneavoastră.

Trebuie să rețineți că nu există nici o garanție de 100%, chiar dacă acesta este cel mai de succes medic și clinică din lume. Chiar și doctorul bun al transplantului de păr cu succes de 99% nu poate avea cazuri atât de reușite. Dar puteți reduce riscul efectuând cercetări, colectând informații și făcând concluziile corecte. Conduceți-vă la o clinică de medic cu un doctor cu experiență, cu o bună reputație. În acest fel, puteți reduce riscurile.
Aveți ocazia de a vă face propriile alegeri. Consultarea trebuie să furnizeze informații despre dvs., aveți boli Susțineți medicamente, ai avut înainte de această operațiune, ce așteptări aveți. Așteptările nu ar trebui să fie nerealiste.

Când trimiteți fotografii pentru consultare, trebuie să faceți fotografii din față, din partea de sus, din lateral și din spate, astfel încât medicul să vă poată evalua bine.

Despre prețuri. Unele anunțuri de prețuri direct pe site-ul dvs., altele la cerere, unele prețuri fixe, altele în funcție de cantitatea de grefe. Unele oferă oferte speciale de care puteți profita. Trebuie să vă asigurați că nu există plăți ascunse. Dacă prețul este prea mic, verificați cine va efectua operațiunea.

În ceea ce privește raportul preț / calitate, cele mai bune clinici de implant de păr sunt în Turcia, dar nu toate oferă aceleași calități bune. Alegeți o clinică, alegeți-vă conștient.

Sperăm că aceste sfaturi și recomandări vă vor ajuta și veți alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *