Ce este important după transplantul de păr?

Transplant de păr la femei
Transplant de păr la femei – ce să așteptați?
aprilie 11, 2019
Transplantul de păr eșuat
aprilie 11, 2019
Покажи всички

Ce este important după transplantul de păr?

important după transplantul de păr

Transplantul de par – cum poate fi controlat controlul pierderii parului?

Scăderea cronică a părului pare a fi una dintre cele mai frecvente probleme din lume. Numărul de tineri care se confruntă cu o problemă cronică a căderii părului este mare, ceea ce duce la balding parțial sau total la bărbați și femei.
În ciuda tratamentului medical, în multe cazuri rămâne cheia. Baldness este considerat a fi un indiciu al îmbătrânirii, și în multe persoane chelie prematură afectează încrederea în sine.

important după transplantul de părUn tratament medical este eficient în ceea ce privește pierderea părului datorită unei alimentații necorespunzătoare sau a unei anumite boli. Când există o chelie permanentă de ereditate, cunoscută sub numele de chelie de model masculin, problema poate fi rezolvată numai printr-o procedură operativă – grefarea părului.

după transplantul de păr Excluderea unităților foliculare sau Fue este una dintre cele mai potrivite tehnici de transplant de păr și poate fi utilizată dacă suferiți de baldachin. Experții sunt de părere că aceasta rămâne singura abordare pentru controlul caderii părului, este, de asemenea, cunoscut faptul că Fue oferă rezultate remarcabile atât la bărbați, cât și la femei.

Dacă intenționați să faceți transplanturi de păr, discutați cu medicul dumneavoastră în acest caz.
Experții în domeniu confirmă faptul că, dacă suferiți de căderea părului, trebuie să consultați întotdeauna un medic bun.

Transplantul de par este o procedură minim invazivă și este întotdeauna bine să luați măsuri de precauție, există câteva orientări pe care trebuie să le urmați pentru a obține totul. Trebuie să țineți cont de instrucțiunile date de medicul dumneavoastră pentru ca operația să aibă succes.
Scopul unei astfel de proceduri este obținerea unui rezultat pozitiv care să permită o soluție permanentă la problema caderii parului.

Medicii specializați în transplantul de păr recomandă Fue deoarece nu există cicatrici vizibile, pacientul nu se simte inconfortabil, recuperarea nu este dificilă și rezultatele se așteaptă să fie bune.

Ce pot face?

Vă vom oferi câteva sfaturi

În primul rând trebuie să vă abțineți de la fumat cu cel puțin 2 săptămâni înainte de operație.
Cu câteva săptămâni înainte de operație, evitați alcoolul și băuturile alcoolice.
Evitați medicamentele din soiul aspirinei timp de ceva timp înainte de operație.

Care sunt etapele operației de transplant de păr Fue

Înainte de operație, anestezia locală și aplicată atât în ​​zona donatorului cât și în zona de grefă nu trebuie să fie dureroasă. Din zona donatorului, se extrag foliculi sănătoși, apoi se implantează în regiunea în care au nevoie.

Cate sesiuni vor fi necesare?

Locurile pentru a fi altoite depind de diferiți factori individuali. De exemplu – ce cantitate de grefele este necesară pentru a obține succesul; care este cantitatea de păr disponibilă în zona donatorului; cât de mare este o regiune care urmează să fie transplantată; datele clinice despre pacient și efectele prezise.
Cu toate acestea, în funcție de starea pacientului, medicii specialiști furnizează feedback strâns.

Acordați timp pentru recuperare și îngrijire

important după transplantul de părAșa cum ne amintim că procedura este chirurgical invazivă, există anumite lucruri pe care trebuie să le urmăriți după operație – expunerea la soare, exerciții fizice, scăldat. Este nevoie de timp pentru a vindeca rănile, medicamentele trebuie utilizate așa cum este prescris. La 5-6 săptămâni, puteți observa căderea părului, ceea ce este normal.

O interogare frecventă în rândul pacienților cu transplant de păr care urmează să apară este cum să accelerați creșterea părului după o operație de transplant de păr. Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, creșterea naturală a părului poate dura aproximativ șase luni. Cu toate acestea, după succesul transplantului de păr, este necesară o îngrijire corespunzătoare a părului, deoarece acest lucru ar ajuta la obținerea rezultatelor așteptate și va promova creșterea rapidă a părului.

După operația de transplant de păr – ce pot să fac?

Pentru a accelera recuperarea și pentru a îmbunătăți procesul de creștere și starea părului, puteți urma următoarele recomandări:

Tratați scalpul cu atenție după operația de transplant de păr, utilizați medicamentele și cosmeticele așa cum le-a prescris medicul dumneavoastră. Nu puneți prea multă presiune pe zona de operare în timp ce utilizați medicamente, deoarece acest lucru poate deteriora aceste zone. Folosiți cu grijă și ușor șamponul scalp după ce medicul a permis acest lucru. Evitați presiunea ridicată a apei pe scalp și clătiți ușor, uscați cu o cârpă moale

Ca urmare a vindecării, este posibil să apară o ușoară mâncărime și o infectare cu scabie în jurul părului altoit. Țineți mâinile departe de scalp în momentul recuperării și evitați zgârierea scalpului și îndepărtarea crăpăturilor cu degetele.
Medicul vă va recomanda să vă limitați activitățile fizice după operația de transplant de păr.
Pentru cel puțin o duzină de zile, ar trebui să evitați activități fizice, cum ar fi alergarea,

ciclism și toate tipurile de sport.
Perioada de odihnă va ajuta la prevenirea reacțiilor nedorite și recuperarea mai rapidă.

Trebuie remarcat faptul că alimentele bune îmbunătățesc creșterea părului. Dieta sanatoasa si antioxidantii consumului de alimente care ajuta la par. Evitați să mâncați alimente cum ar fi laptele și grâul, luați suficientă apă, aproximativ șase până la opt cesti pe zi.

Puteți obține sfaturi de la medicul dumneavoastră cu privire la utilizarea anumitor produse de păr și medicamente.

Acestea sunt câteva idei despre cum să aveți grijă de părul altoit după o operație de transplant de păr. Întotdeauna urmați cu atenție instrucțiunile medicului pentru a obține cele mai bune rezultate din procedură.

important după transplantul de părdupă transplantul de păr Mulți oameni sunt adesea stresați atunci când văd o cantitate mare de păr căzut pe perie. Căderea părului a devenit un fenomen extrem de comun.
Majoritatea oamenilor au avut unele pierderi de păr și sunt, prin urmare, conștienți de consecințele și motivele. Experții recunosc că mâncarea nesănătoasă este, de asemenea, responsabilă pentru pierderea părului atât la tineri cât și la vârstnici.

Dar de ce?

Factori precum stilul de viață rămân cei mai importanți care, de obicei, cauzează căderea părului.
După consultare, puteți fi informat despre cauzele căderii părului. O dieta cu deficit de vitamine si minerale ramane un factor care poate provoca imediat caderea parului, conform medicilor, exista cateva tipuri de vitamine si minerale care ajuta la cresterea parului.

Aceste vitamine pot juca un rol în creșterea creșterii părului, de asemenea, dacă suferiți de pierderea prematură și incontrolabilă a părului

Complexul vitaminei B (biotină și B5)

Complexul vitamin B joacă un rol vital în creșterea părului, în special la femei. Biotina și acidul pantotenic (vitamina B5) sunt frecvent utilizate pentru a trata pierderea părului.
In-vitaminele joacă un rol important în restabilirea foliculilor de păr sănătoși, motiv pentru care complexul de vitamina B joacă un rol major. De asemenea, puteți consuma unele alimente cum ar fi pui, carne de vită, cartofi bogați în vitamine B.

zinc

Zincul stimulează creșterea foliculilor de păr și îngroșarea părului natural. Zincul este direct legat de echilibrul metabolic și, prin urmare, este necesar să se utilizeze produse care conțin zinc. Dar cel mai bine este să consultați mai întâi un medic înainte de a începe să utilizați zinc.

Ulei de pește

Uleiul de pește în ultimii ani a devenit foarte popular, conține acizi grași care măresc creșterea părului. Ingredientul principal – acizii grași omega-3, hrănește părul într-o mare măsură. Ingredientul este conținut în somon, ton, pește alb, macrou, gălbenușuri de ou, nuci și altele.

concluzie

Medicii implicati in tratamentul pierderii parului spun ca modul corect de viata este extrem de important pentru conditia parului si reducerea caderii parului. Dar asta nu înseamnă că doar un mod de viață sau de dietă are un rol, există, de asemenea, factori de falsificare care sunt, de asemenea, responsabile pentru pierderea parului la tineri și mai în vârstă.

În cazul măsurilor în timp util, pierderea parului poate fi controlată într-o anumită măsură. Pierderea necontrolată a părului necesită tratament special, deoarece poate duce la chelie.
Una dintre soluțiile în aceste cazuri este transplantul de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *