Ce are efect asupra implant de păr?

implant de par pret turcia
Care este costul unui implant de păr?
aprilie 7, 2019
Terapia PRP și Implant de păr
aprilie 7, 2019
Покажи всички

Ce are efect asupra implant de păr?

Ce are efect asupra implant de păr

Factorii care efectuează implant de păr:

1. Fumatul
Fumatul nu este doar rău pentru întreaga sănătate, ci și pentru rezultatele procedurii de implant de păr. Cu toate acestea, fumatorii pot face greseala de a aprinde mai multe tigari dupa procedura. Și de multe ori îi face să se simtă vinovați deoarece au fost avertizați de medicul lor pentru a evita fumatul.
Adesea se tem că grefele lor nu pot supraviețui.

Dar fumatul de fapt dăunează foliculilor altoiți?
Și dacă da, în ce măsură sa întâmplat asta?
Pacienții după implant de păr ar trebui să ia în considerare nu numai efectele fumatului asupra rezultatelor, ci și asupra sănătății generale.

Cum afectează fumatul pacienții cu părul altoit?
Nicotina determină contractarea vaselor de sânge, iar monoxidul de carbon reduce capacitatea sângelui de a transporta oxigen.
Circulația slabă poate împiedica vindecarea rănilor și poate prelungi procesul de recuperare. Dacă se ia mai mult timp pentru tratament, există un risc mult mai mare de infecții.
Dacă pielea întâmpină dificultăți în vindecarea și închiderea rănilor, crăpăturile din jurul grefelor pot rămâne pe suprafață pentru o perioadă mai lungă de timp. Și acest lucru va crește probabilitatea de cicatrizare.
Supraviețuirea grefei poate fi, de asemenea, afectată din cauza scăderii disponibilității oxigenului și a substanțelor.

2. Grijă postoperatorie de către pacient
Cum vă va îngriji și vă veți proteja părul altoit, respectați toate recomandările pe care vi le-a dat medicul. Faceți primele câteva zile să spălați corect curelele din jurul grefelor. Păstrați-vă capul de la lovituri, soare și alte leziuni.

3. Organismul și genele
Depinde de organismul dvs., sănătatea generală, prezența bolilor, aportul unor medicamente, capacitatea de recuperare, reacțiile alergice.

4. Caracteristicile părului și scalpului
Acestea sunt câțiva dintre cei mai importanți factori.
Efectul va fi tipul de păr, structura, densitatea, grosimea părului, calitatea grefei, cantitatea de foliculi în 1 grefă. Este important ca starea scalpului -. Gras este uscat unele scalpuri sângera mai mult decât altele, unele sângerează foarte puțin, în ambele cazuri, poate afecta păr nou implantat. Prezența bolilor scalpului, care pot fi ascunse și nu pot fi detectate înainte de operație sau care apar după operație, pot avea un efect asupra creșterii grefei.

5. Clinica, medicul, echipa, tehnica
Includerea factorilor enumerați mai sus poate influența locul în care se efectuează altoirea, de cine, în ce condiții.
Pentru a garanta o funcționare bună și ca rezultat o semnificație și medicul echipei – au practicați, medic știu de funcționare nu există licență pentru altoire părului, ea aparține organizațiilor transplanattsiya de păr ca Ishrs, Fue Europa, Iahrs.
În cazul în care implant este realizată într-o clinică de tehnicieni tehnice numai, în condiții necontrolate și sterilitate, persoanele fără experiență și competențe suficiente, probabilitatea de eșec și rezultatul nesatisfăcător este mare, cu riscuri pentru sănătate și cicatrici.

După cum se poate observa factorii care efectoare care va fi rezultatul procedurii de grefare de păr nu sunt una sau două, precum și numărul și varietatea și care au nevoie să eobarne atenția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *